Ud over vores almindelige åbningsdage, har vi også ind i mellem nogle særlige arrangementer. Nogle foregår i restauranten, nogle i haven, og nogle i Systuen.
10. november
Mortens aften
Som de tidligere år holder vi Mortens aften i Det Gamle Pakhus. Husk bordbestilling da vi de forrige år altid har haft udsolgt
Forret
Råmarineret torsk
Lime, citron, peberfrugt, chili, avocado og koriander
Surdejsbrød
Hovedret
Helstegt and
Rødkål, rødkålssalat, timianbagte rødbeder og andesauce
Råstegte kartofler
Dessert
Bagt æble
Marcipan, valnødder, mandler
Råcreme
Hovedret: 260,- kr.
Hovedret med forret eller dessert: 335,- kr.
Hovedret med forret og dessert: 420,- kr.
Husk bordbestilling, som kan gøres her.
16. november
Beaujolais nouveau
16. november:
Beaujolais nouveau og masser af vildt
Vildtaften
Vi serverer masser af forskelligt vildt.
Der serveres kartofler, tilbehør og vildtsauce
Tjenerne kommer og serverer kødet fra fade
Noget kød er der meget af, og andet er der kun en mindre smagsprøve
285,- kr. pr. person. Det kan vælges forret og dessert.
Beaujolais Nouveau-dagen markeres i Frankrig den tredje torsdag i november med fyrværkeri, musik og festivaler. I henhold til fransk lov frigives vinen klokken 12:01, kun få uger efter, at vinens druer er blevet høstet. Der holdes fester i hele landet.
Vi har fået lov til at få vinen kørt til Danmark dagen før, under den betingelse, at vi ikke åbner nogle af flaskerne før den 16. november kl. 12.01.
17. – 19- november
Nysted Julemarked
Igen i år bliver der julemarked i Nysted.
Fredag d. 17/11: Juletræstænding
Lørdag d. 18/11: Julemarked kl. 10-16
Søndag d. 19/11: Julemarked kl. 10-16
Se menu her.