Den lille vintermenu (fredag og lørdag aften – Menuen kan ændre sig fra uge til uge):
Hver fredag og lørdag aften. Menu i denne uge:
Forret:
Kartoffel/porresuppe med ristede kammuslinger og persilleolie
Surdejsbolle
90,- kr
Blinis med rogn
(Ørredrogn eller stenbiderrogn alt efter, hvad vi kan få)
Creme fraiche, rødløg og dild
90,- kr.
Hovedret:
Skindstegt kulmule, timianporrer og dild
Serveres med råstegte kartofler og fiskesauce
195,- kr.
Braiseret oksespidsbryst i rødvin og krydderurter
Serveres med bagte løg og ristede svampe
Råstegte kartofler og rødvinssauce
195,- kr.
Dessert:
Tre danske oste
Oliven
Surdejsbolle og knækbrød
110,- kr.
Hjemmelavet Panna Cotta lime
Citronsirup og mynte
70,- kr.
Lidt af det hele:
Alle seks retter (I mindre udgaver): 450,- kr.
Allergener
Spørg venligst personalet