Flere retter, mere fisk, mere skaldyr
Fra fredag den 21. marts kommer der nyt og væsentligt større menukort i restaurant Det Gamle Pakhus i Nysted.
Mere fisk og skaldyr
Ansjoser og forårsløg med grillet brød er en ny snack, Den serveres som en del af 3 små retter. Ud over ansjoser kommer der også andelevermousse på rugbrødschips og Vol-Au-Vent med morkler og bøgehatte.

Som ny forret kommer en lille skaldyrsanretning, der består af skalrejer, kammusling, venusmusling, hummerhale, palmemarv, aioli og ramsløgpesto fra haven.
Blinis (Små russiske pandekager) kommer igen. De serveres enten med ørredrogn, eller med ægte kaviar Bearii.
Restaurantens populære hummersuppe kommer tilbage. Den serveres med grillede rejer og persilleolie.

Som hovedretter fortsætter vi med rødfiskfilet med spidskål, grønne asparges, palmemarv og hvidvinssauce. Den store hele grillede fisk – Dorade – kommer tilbage på menukortet. Den serveres med pesto, timianporrer, spidskål, tang og venusmuslinger.
Andre forretter

Ud over de tidligere nævnte forretter, er der på det nye menukort også franske vinbjergsnegle der serveres med hvidløg i eget sneglehus, rørt tatar med cornichons, rødløg, estragon, sennep, æggeblomme, peberrod, estragonmayonnaise og ristet rugbrød, samt grillede grønne asparges med serranoskinke og parmesan.
Hovedretter

Ud over fiskeretterne, serveres fortsat den meget møre Angus rib-eye fra Uruguay. Den serveres med bagte løg, bøgehatte, trøfler og rødvinssauce.
Endeligt fortsætter vi med vores faste hovedretter, der er grillet kalvelever med ajvar, feta, bagte løg og bøgehatte og braiseret lammeskank med sorte bønner, ajvar, feta og hvidløgsyoghurt.
Desserter

Som dessert kan vælges imellem Panna Cotta med citronsirup, Italiensk iskugle med bær, chokolademousse med flødeskum eller en osteanretning.
Se hele menukortet her: