Lørdag den 9. april 12.30 – 14.30
Søndag den 10. april 12.30 – 14.30
Torsdag den 14. april 12.30 – 14.30
Fredag den 15. april 12.30 – 14.30
Lørdag den 16. april 12.30 – 14.30
Søndag den 17. april 12.30 – 14.30
Påskefrokost
3 slags sild
Gammeldags modnede kryddersild og marinerede sild
Karrysild
Æg, kapers, løg, dild
Rugbrød, smør, fedt
110,- kr.
Æg, rejer og stenbiderrogn
Mayonnaise, citron, purløg
85,- kr.
Smørstegt frisk rødspættefilet
Remoulade, citron, persille
95,- kr.
Hjemmerøget varmrøget laks
Rygeostcreme, dild
Surdejsbolle
95,- kr.
Store rejer i skal
Aioli, persille, citron
Surdejsbolle
90,- kr.
Blinis med stenbiderrogn
Creme fraiche, rødløg, dild
90,- kr.
Tatar
Kapers, rødløg, peberrod, rødbede, pickles, æggeblomme
110,- kr.
Kalvelever
Bløde løg, ristede svampe, surt
95,- kr.
Helstegt svinemørbrad
Bløde løg, ristede svampe, surt
85,- kr.
Gorgonzola
Æggeblomme, rødløg
90,- kr.
Gammel ost
Rødløg, fedt, sky, rom
90,- kr.
Porretærte
Surdejsbolle
80,- kr.
Grillede grønne asparges
Serranoskinke og parmesan
Surdejsbolle
95,- kr.
Dessert
3 danske oste
Oliven
Surdejsbolle og knækbrød
110,- kr.
Rabarbertrifli
Makron og flødeskum
90,- kr.
Panna Cotta lime
Citronsirup og mynte
90,- kr.