(fredag og lørdag aften)
Forret:
Kartoffel/porresuppe med ristede kammuslinger og ramsløg fra haven.
Surdejsbolle
90,- kr.
Blinis med rogn.
(Ørredrogn eller stenbiderrogn)
Creme fraiche, rødløg og dild
90,- kr.
Grillede store rejer i skal.
Aioli og ramsløg
Surdejsbolle
90,- kr.
Hovedret:
Skindstegt kulmule, timianporrer og dild
Serveres med råstegte kartofler og fiskesauce
195,- kr.
Kalveculotte
Serveres med bagte løg og ristede svampe
Råstegte kartofler og rødvinssauce
195,- kr.
Dessert:
Tre danske oste
Oliven
Surdejsbolle og knækbrød
110,- kr.
Panna Cotta lime
Citronsirup og mynte
70,- kr.
Gateau Marcel
Chokolademoussekage
85,- kr.
Lidt af det hele:
Alle 8 retter (I mindre udgaver): 525,- kr.