Torsdag den 1. april, fredag den 2. april, lørdag den 3. april og søndag den 4. april.
Hvis der er kommet tilladelse til at åbne, kan maden nydes i restauranten. Ellers er det som sædvanligt afhentning. Afhentes mellem kl. 12 og 14.
Bestil på 56 18 02 00
Påskefrokost menu
ALT UDSOLGT
Langtidsmodnede marinerede sild
Karrysild med halve æg
Smørstegt fersk lun rødspættefilet med remoulade og citron
Varmrøget kulmule med røræg
Lun svinemørbrad med bløde løg og ristede svampe
Lun porretærte med bacon
Hønsesalat
Rødkålssalat med granatæble og tranebær
Lun ribbenssteg med agurkesalat
Ost med tomatpesto og oliven
Rugbrød, kiks, surdejsboller, smør og fedt
Påskefrokosten kommer i små engangs termobokse. Det skal anrettes på egne fade
Spiser man umiddelbart efter afhentning, er det normalt ikke nødvendigt at genvarme.
Afhentes mellem 12.00 og 14.00
Minimum 4 personer
220,- kr. pr. person
Påske menu aften
ALT UDSOLGT HVER AFTEN
Fredag og lørdag
Forret:
Skalrejer
Med aioli og surdejsbolle
Hovedret
Lammeskank
Råstegte kartofler, sorte bønner og ajvar
eller
Kalveculotte
Råstegte kartofler, bagte grøntsager
rødvinssovs
eller
Kulmule
(Rødfiskfilet kunne desværre ikke skaffes)
Råstegte kartofler
Porrer/squash i fløde
Dessert:
sherryfromage
Eller
Osteanretning
Med surdejsbolle
Afhentes mellem 17.30 og 18.30
Forret: 60,- kr
Hovedret: 135,- kr.
Dessert: 60,- kr.
Alle tre retter: 220,- kr.
Efter ny lovgivning pr. 1. januar 2021, skal vi opkræve 4,- kr. pr. papirbærepose. Hvis I selv har noget med til at bære maden i, så opkræver vi selvfølgeligt ikke de 4,- kr. pr. bærepose.