Så er vi klar med restaurantens efterårsmenu.
En hel del af vore tidligere retter har vi bibeholdt, da de er meget efterspurgte.
Den helstegte rødspætte har vi ikke længere på kortet. Den er på denne årstid helt fyldt med rogn. I stedet kan vi byde på dampet skærising.
Friske muslinger er også kommet på, både til forret og hovedret.
Noget andet nyt er at vores lam er ændret til ‘Dagens lam’. Det betyder, at vi nogen dage tilbyder lammekølle andre dage lammeskank og andre dage noget helt andet.
Vi er også så småt startet med efterårets vildtretter.
Andet nyt er at vi har nedsat priserne på vores Demeter (Biodynamiske) meget.
Husk bordbestilling, selv om der forhåbentligt fremover kommer lidt færre besøgende i restauranten end der kom i sommer.
Åbningstiderne indtil videre er:
Frokost: Fredag til søndag 12.00 – 14.30
Aften: Torsdag til lørdag 18.00 til 21.00