Fra torsdag den 5. marts og frem til Påske har vi åbent hver uge fra torsdag til søndag.
Fra torsdag den 5. marts har vi en let og billig ret til 110,- kr. hver torsdag.
5. marts:
Torsdagsbiks med spejlæg, stegte kartofler, rødbeder, stegte løg og sovs.
12. marts:
Dyreragout med kartofler, bønner, tranebær og vildtsovs.
19. marts:
Cevapcici (Jugoslaviske frikadeller)
Med råstegte kartofler, Aivar, gedefeta m.m.
Menu for de efterfølgende torsdage følger snarest
Ud over hovedretten er det muligt – hvis man har lyst og kan spise så meget – at vælge mellem følgende forretter og desserter:
Forretter:
Brød med aioli
18,- kr. (pp)
Hummersuppe
Med cognac og fløde
85,- kr.
Ørredrogn på blinis
Med rødløg og creme fraiche
85,- kr.
Dessert:
3 slags ost
Med oliven
79,- kr.
Æbletærte
Med creme fraiche eller is fra Bornholm
55,- kr.
Fredag og lørdag har vores sædvanlige store menukort til aftenåbning, og ligeledes lørdag og søndag til frokost.
Til Påske bliver der flere dage med vores helt store påskefrokost og masser af lam til aften.
Bordbestilling anbefales.